Aviz: Persoanele care sunt addicted to fite ar trebui sa nu se oboseasca sa citeasca acest post.
Avem de gand sa contrazicem faima French Bakery Le Restaurant. Avem si argumente solide.
In primul rand, descrierea avangardista a locatiei nu coincide cu realitatea. Venera Arapu mai are de lucrat la acest lant de restaurante pana ajunge la standardele impuse. 10 pentru infatisare, decor si ambient(se intelege..este designer) dar din pacate 5 pentru mancare si servire si preturi. Sa incepem cu mancarea(aceea care nu exista) deoarece acel meniu era compus din 3 foi pliate din care 2 cu bauturi. Din pacate era prea devreme pentru bautura asa ca ne-am rezumat la mancarea very french. Intre timp, noi ne amuzam de traducerile din meniu. E in franceza, tradus in romana. Nu ne amintim exact felurile dar traducerile erau facute numai pe jumatate. Adica era tradus creme cu crema, dar brulee era lasat ca la maman a lui, fix cat bizonul roman sa priceapa ce ar putea avea in farfurie. Eu intreb despre crevetii pil pil. Sunt cu otet, deci next. Salata de caracatita nu ne convinge, cerem trei salate cu raci. Dupa ce comandam de mancare primim si ouvert-ul, unt si pasta de masline cu verdeturi si felii groase de bagheta. Neprajite, dar crocante. In timp ce savuram bunatatea, ospatarita se apuca sa stearga niste scaune (de plastic transparent) de langa noi. Cu spray de geamuri sau ceva de genu. Care nu numai ca mirosea destul de puternic dar aproape ca simteam aerosolii in gat. Ne amuzam in loc sa ne enervam, pentru ca faza in sine e total deplasata in locul de fite in care ne aflam. As fi inteles-o, poate, la un fast food sau in gara, dar la un bistro fitos... Cerem si tiramisu care dupa italieni nu era tiramisu. Gustam si dupa am stiut ca nu va mai exista o a 2 a inghititura. Tiramisu cu frisca. Asta era problema. Oribil. Cerem nota care era 170 lei.Ok eram obisnuite cu notele astea de plata. Dar cand am vazut ca o apa este 20 de lei am zis ca noi nu mai calcam in acest restaurant.
P.S: Pentru ca ne permitem.
Ce va urma stii doar TU!
PDA
Avem de gand sa contrazicem faima French Bakery Le Restaurant. Avem si argumente solide.
In primul rand, descrierea avangardista a locatiei nu coincide cu realitatea. Venera Arapu mai are de lucrat la acest lant de restaurante pana ajunge la standardele impuse. 10 pentru infatisare, decor si ambient(se intelege..este designer) dar din pacate 5 pentru mancare si servire si preturi. Sa incepem cu mancarea(aceea care nu exista) deoarece acel meniu era compus din 3 foi pliate din care 2 cu bauturi. Din pacate era prea devreme pentru bautura asa ca ne-am rezumat la mancarea very french. Intre timp, noi ne amuzam de traducerile din meniu. E in franceza, tradus in romana. Nu ne amintim exact felurile dar traducerile erau facute numai pe jumatate. Adica era tradus creme cu crema, dar brulee era lasat ca la maman a lui, fix cat bizonul roman sa priceapa ce ar putea avea in farfurie. Eu intreb despre crevetii pil pil. Sunt cu otet, deci next. Salata de caracatita nu ne convinge, cerem trei salate cu raci. Dupa ce comandam de mancare primim si ouvert-ul, unt si pasta de masline cu verdeturi si felii groase de bagheta. Neprajite, dar crocante. In timp ce savuram bunatatea, ospatarita se apuca sa stearga niste scaune (de plastic transparent) de langa noi. Cu spray de geamuri sau ceva de genu. Care nu numai ca mirosea destul de puternic dar aproape ca simteam aerosolii in gat. Ne amuzam in loc sa ne enervam, pentru ca faza in sine e total deplasata in locul de fite in care ne aflam. As fi inteles-o, poate, la un fast food sau in gara, dar la un bistro fitos... Cerem si tiramisu care dupa italieni nu era tiramisu. Gustam si dupa am stiut ca nu va mai exista o a 2 a inghititura. Tiramisu cu frisca. Asta era problema. Oribil. Cerem nota care era 170 lei.Ok eram obisnuite cu notele astea de plata. Dar cand am vazut ca o apa este 20 de lei am zis ca noi nu mai calcam in acest restaurant.
P.S: Pentru ca ne permitem.
Ce va urma stii doar TU!
PDA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu