sâmbătă, 12 septembrie 2009

Mai mult despre..tine

Avem momente cand suntem atat de hotarati sa facem un lucru mare, incat nu incetam sa-l povestim tuturor apro­pi­a­ti­lor, de parca fara sustinerea lor nu s-ar putea intrupa ideea. Un lucru mare in viata oricui poate fi o carte, o expozitie cu lucrari personale, un CD cu cantece pe care le-a cantat toata viata in baie, o ca­lato­rie in jurul lumii, un record de Guiness, un film, un varf de cucerit, o colectie de haine, o competitie sportiva, o petrecere grandioasa, chiar o nunta sau o surpriza cuiva drag... Proiecte si idei avem cei mai multi dintre noi, cei in care mocneste onorabil dorinta de a da vietii si alte cu­lori. Plecam in alergare cu ele, le strigam in gura mare, dar la linia de sosire ajung atat de putini din cei care au plecat....
Implinirea unui vis, finalizarea unui proiect, ducerea pana la capat a unei idei raman, cumva, doar in palmaresul celor cu adevarat determinati, ambitiosi si muncitori. Scuze si povesti subrede despre cum era sa se întâmple, despre Daca si cu Parca si despre ghinion se gasesc la mai toti participantii la cursa proiectelor... Finalistii, castigatorii en titre, nu spun baliverne, ci niste povesti grozave despre bucuria de a reusi si cel mai adesea despre proiectul urmator.
Mai adaug doar ca fiecare proiect dus pâana la capat a nascut altul, mai bun, mai greu de facut si fiecare implinire a visului a insemnat o bucurie pe care nu v-o pot des­­crie. Trebuie s-o traiti pe pielea voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu